SETARI
Aiud > Aplicatii Online > AplicatiiOnline > taxe

 Plata electronica


Sigla Uniunii Europene
Proiect finantat de
UNIUNEA EUROPEANA

Fondul de Modernizare Dezvoltarea Administratiei la Nivel Local Stema municipiului Aiud
Primaria Aiud

Proiect finantat de Uniunea Europeana in perioada februarie 2005 - martie 2006

Plata electronica a taxelor si impozitelor locale

Primaria municipiului Aiud implementeaza proiectul „Intarirea capacitatii de colectare a taxelor si impozitelor prin solutii IT" finantat de catre UNIUNEA EUROPEANA cu 20.000 euro prin programul Phare 2002 - Fondul de modernizare pentru dezvoltarea administratiei la nivel local.

Scopul proiectului este de imbunatatire a capacitatii de colectare a impozitelor si taxelor locale. Prin proiect se asigura atat afisarea pe internet a taxelor si impozitelor locale cat si posibilitatea platii electronice a impozitelor si taxelor locale. Incepand din luna martie 2006, taxele si impozitele locale pot fi platite electronic prin intermediul internetului, sau prin POS. Prin aceasta, creste calitatea serviciilor publice si se evita aglomeratia la ghiseu pentru plata impozitelor si taxelor locale.

Operatiile legate de informare cu privire la taxele si impozitele locale se pot obtine in orice moment al zilei fara a mai fi necesara deplasarea la Primarie. Pentru aceasta, contribuabilul depune o cerere la Primarie prin care solicita inscrierea in sistemul electronic si va primi datele de autentificare in plic sigilat, toate datele fiind confidentiale.

Modalitatile de plata electronica sunt urmatoarele:

Plata prin internet - ofera persoanelor fizice si juridice, clienti ai unor banci, posibilitatea efectuarii diverselor operatiuni bancare prin intermediul unui calculator cu conexiune Internet, indiferent de localizarea acestuia.

Plata de la ghiseu prin POS - ofera persoanelor fizice posibilitatea efectuarii platii impozitelor si taxelor locale de la ghiseul Primariei cu ajutorul cardului. In cadrul acestei modalitati de plata, comisionul este 0.

Prin acest proiect s-a obtinut un instrument de management necesar pentru luarea deciziilor la toate nivelele: strategic, functional si operational.
Proiectul se afla in faza finala de implementare, serviciile de plati electronice fiind disponibile contribuabililor.

Informatii suplimentare despre afisarea si plata electronica a taxelor si impozitelor se pot obtine de la Radu Tocaciu, manager de proiect, telefon 861310 int. 19, informatica@aiud.ro, taxe si impozite


Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Pagina modificata la: 17.07.2013
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER


Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.