Tipar Font - Font +

 Legea544/2001

In vederea asigurarii transparentei in relatiile dintre cetatean si Primaria municipiului Aiud, in conformitate cu prevederile Legii nr. 544 / 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, institutia noastra prezinta informatiile de interes public communicate din oficiu:
- Actele normative care reglementeaza organizarea si functionarea institutiei;
- Structura organizatorica, atributiile departamentelor, programul de functionare, programul de audiente al institutiei;
- Numele si prenumele persoanelor din conducerea institutiei si ale functionarului responsabil cu difuzarea informatiilor publice;
- Coordonatele de contact respectiv: denumirea, sediul, numerele de telefon, fax, adresa de e-mail si adresa paginii de Internet;
- Sursele financiare, bugetul si bilantul contabil;
- Programe si strategii proprii;
- Lista documentelor de interes public;
- Lista cuprinzând categoriile de documente produse si/sau gestionate, potrivit legii;
- Modalitatile de contestare a deciziei institutiei publice în situatia în care persoana se considera vatamata în privinta dreptului de acces la informatiile de interes public solicitate.
Se pot solicita institutiei si alte informatii de interes public decat cele prevazute sa fie comunicate din oficiu in conformitate cu Legea 544 / 2001, pe baza unor formulare - tip de cerere de informatii de interes public existente la Sediul institutiei.
Accesul la informatiile de interes public este gratuit.

Pagina modificata la: 19.12.2008
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.