SETARI


Aiud > PrimariaAiud > Certificare  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Certificare

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > PrimariaAiud > Certificare

 Certificare


Începând cu data de 15 decembrie, 2000, Primaria Municipiului Aiud are implementat, pentru servicii de administratie publica locala, gospodarie comunala, servicii sociale si culturale, un sistem al calitatii în conformitate cu SR EN ISO 9002: 1994, atestat prin Certificatul nr. 419/2000, emis de catre Societatea Româna pentru Asigurarea Calitatii.
La data respectiva Primaria Municipiului Aiud era a -III- a primarie din tara care avea un sistem al calitati implementat.
Pentru ca acest certificat expira la 15 decembrie, 2003 si datorita faptului ca standardul de referinta s-a modificat, am solicitat recertificarea sistemului de management al calitatii în conformitate cu noul standard -SR EN ISO 9001: 2000.
În acest scop o echipa de auditori ai Societatii Române pentru Asigurarea Calitatii, în perioada februarie - martie, 2004, au desfasurat, la compartimentele primariei, audituri de verificare a modului în care este adaptat, aplicat si mentinut sistemul de management al calitatii.
În urma auditurilor s-a constat ca Primaria Municipiului Aiud, ca institutie publica, functioneaza dupa principiul democratiei si al comunicarii cu cetatenii, are implementat si mentine un sistem al calitatii în conformitate cu standardele internationale. Trasatura esentiala a serviciilor acordate cetatenilor si a activitatilor desfasurate prin compartimentele de specialitate ale primariei este calitatea .
Drept urmare, Societatea Româna pentru Asigurarea Calitatii, prin adresa nr. 5788/10.05.2004, ne-a comunicat hotarârea de recertificare a sistemului calitatii în Primaria Municipiului Aiud, în conformitate cu SR EN ISO 9001:2000.
Primaria Aiud a obtinut, în acelasi timp, certificatul international "IQNet" (International Certificatioan Network), a celei mai prestigioase asociatii internationale de organisme de certificare.

Certificatul acordat Primãriei municipiului Aiud:

 

Pagina modificata la: 21.12.2009
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.