SETARI


Aiud > PrimariaAiud > Certificare  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Certificare

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > PrimariaAiud > Certificare

 Certificare


 

În cadrul proiectului „Performanță și eficiență în administrație prin implementarea unui management competitiv”, cod SIPOCA/MySMIS: 471/119560, proiect cofinanţat din Fondul Structural European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă, Primăria municipiului Aiud, pe parcursul anilor 2018-2019 a întreprins activitățile necesare implementării unui sistem de management al calității și performanței, prin intermediul cărora s-a obținut recertificarea ISO 9001:2015 pe data de 24 septembrie 2019. Certificatul este valabil până la data de 23 septembrie 2022, cu posibilitatea reînnoirii acestuia. 

Anual o echipă de auditori din partea SGS România desfășoară, la compartimentele Primăriei, audituri de verificarea a modului în care este adaptat, aplicat și menținut sistemul de management al calității.

În urma auditurilor s-a constat că Primăria Municipiului Aiud are implementat și menține un sistem al calității în conformitate cu standardele internaționale.

Certificatul acordat Primăriei municipiului Aiud:


 

Pagina modificata la: 21.12.2009
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play


NEWSLETTER


Cautare Google


Acest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.