SETARI


Aiud > Primarul > Audiente  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Audiente

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Primarul > Audiente

 Program audiente

 

 

 

Pentru respectarea normelor privind distanțarea socială, programările se fac la numărul de telefon 0258 861 310, iar audiențele se vor desfășura prin intermediul aplicației Zoom.

 

Cum se vor desfășura?

1. Suni să te programezi pentru o audiență.

2. Poți intra în audiență de acasă (ai nevoie de laptop/smartphone/tabletă cu conexiune la internet și aplicația ZOOM instalată). În acest caz vei primi un link de conectare în jurul orei programării.

3. Poți intra în audiență de la sediul Primăriei. Vom pune la dispoziția ta un laptop într-un birou în care vei fi singur. În acest caz trebuie doar să te prezinți la Primărie la ora și data programării.

 

Audiențele cu Primarul municipiului Aiud, doamna Oana Badea, se vor desfășura în zilele de miercuri, între orele 11:00 – 12:00.

Audiențele cu Viceprimarul municipiului Aiud, doamna Helga Lőrincz, se vor desfășura în zilele de joi, între orele 11:00 – 12:00.

Actualizat la 03.02.2021

Pagina modificata la: 06.08.2009
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play


NEWSLETTER


Cautare Google


Acest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.