Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultatul final al examenului de promovare în grade profesionale imediat superioare a personalului contractual din cadrul Direcției de Asistență Socială – Compartiment Cabinete medicale și Asistență medicală comunitară

Data publicarii: 18.04.2017

Rezultatul final al examenului de promovare în grade profesionale imediat superioare a personalului contractual din cadrul Direcției de Asistență Socială – Compartiment Cabinete medicale și Asistență medicală comunitară din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, organizat de  Primăria Municipiului Aiud,  în data de 13.04.2017

 

            În conformitate cu prevederile art. 23 alin. (2) din Procedura de organizare și desfășurare a examenului de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare sau într-o funcție cu nivel de studii superior a personalului contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud, precum și al instituțiilor publice, fără personalitate juridică, aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, aprobată prin Dispoziția nr. 123/25.04.2016, emisă cu respectarea prevederilor H.G. nr. 286/2011, comisia de examinare comunică rezultatul final al examenului de promovare în grade profesionale imediat superioare:

 

            - pentru funcția contractuală de execuție de asistent medical din cadrul Direcției de Asistență Socială – Compartiment Cabinete medicale și Asistență medicală comunitară din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud:

 

 

Nr. crt.

NUMELE ŞI PRENUMELE CANDIDAŢILOR

PUNCTAJ

 

REZULTAT FINAL

 

1.

POPA CLAUDIA TEODORA

87,66

ADMIS

2.

ȘTEFĂNUȚ LIANA LAURA

100

ADMIS

3.

VLAD ANAMARIA CĂLINA

85,33

ADMIS

 

Pagina modificata la: 27.01.2016
NEWSLETTER

aiud city app
App store Google play
aiudonline.ro

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România
© Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.