Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare destinate comercializării pepenilor

Data publicarii: 15.05.2017

Primăria Municipiului Aiud organizează în data 31 mai 2017, ora 10:00, în Piaţa Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 38, licitaţie publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare destinate comercializării pepenilor de către producători agricoli persoane fizice, pentru perioada 1 iunie – 31 august 2017.

 

            Procedura de organizare şi desfăşurare a licitaţiei este prevăzută în regulamentul de funcţionare a pieţei, afişat în perimetrul acesteia.

 

            Cei interesaţi vor depune la administrația pieței cerere de închiriere pentru locurile de vânzare solicitate şi vor prezenta documentele care le atestă calitatea de producător agricol persoană fizică, până în data de 30 mai 2017, ora 12:00.

 

            Cererile vor fi însoțite de certificatul de atestare fiscală eliberat de Primăria Municipiului Aiud, prin care se face dovada faptului că solicitantul nu are obligații de plată restante către bugetul local.

 

            Nedepunerea sau neprezentarea documentelor solicitate atrage după sine respingerea cererii.

 

            Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul administraţiei pieţei sau la telefon 0258/863582.

Pagina modificata la: 27.01.2016
NEWSLETTER

aiud city app
App store Google play
aiudonline.ro

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România
© Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.