Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

În atenția locuitorilor cartierului Gheorghe Doja

Data publicarii: 31.05.2017

Anunțăm locuitorii cartierului Gheorghe Doja, respectiv locuitorii de pe străzile Brazilor, Viitorului, Salcâmilor și Mesteacănului, că, potrivit listei de investiții pentru anul 2017, străzile amintite întră în acest an într-un proces de reabilitare și modernizare.

Lucrările de reabilitare și modernizare sunt în curs de execuție pe strada Brazilor, iar pe celelalte străzi vor demara de îndată ce se vor finaliza lucrările actuale, de înlocuire a conductei de apă și a conductei de gaze.

Având în vedere faptul că, programul de reabilitare și modernizare este unul multianual și datorită complexității lucrărilor (inclusiv cele legate de înlocuirea conductelor de apă și gaz), străzile Făget, Emil Racoviță, Cireșilor, Mioriței, Crinului și Gheorghe Doja, vor fi cuprinse pe lista de investiții aferente anului 2018.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Pagina modificata la: 27.01.2016
NEWSLETTER

aiud city app
App store Google play

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.