Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultatul selecției dosarelor la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcției publice de execuție de expert - Direcția Tehnică, Compartiment Strategii de Informatizare

Data publicarii: 22.08.2017

În urma îndeplinirii procedurii de selecţie a dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul de recrutare, organizat de Primăria Municipiului Aiud, în data de 29.08.2017(ora 9,00 - proba suplimentară IT și ora 12,00 -  proba scrisă), prevăzută de art. 40 alin. (1) lit. a) şi art. 50 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de concurs comunică următoarele rezultate ale selecţiei dosarelor de concurs:

- pentru funcţia publică de execuţie de expert, clasa I, grad profesional      debutant - Direcția Tehnică, Compartiment Strategii de informatizare

 

 

Nr.

Crt.

 

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDAȚILOR

 

REZULTATUL SELECŢIEI DOSARELOR DE CONCURS

 

OBSERVAŢII

1.

FLOREA DAN FLORIN

ADMIS

-

 

           Candidatul nemulţumit de rezultatul obţinut, poate formula contestaţie, în termen de cel mult 24 de ore de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, la sediul Primăriei Municipiului Aiud, sub sancţiunea decăderii din acest drept, conform art. 63 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, care se depune la secretarul comisiei de soluţionare a contestaţiilor, d-na Morar Angela, consilier în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud.

           Candidatul declarat admis în urma selecţiei dosarelor de concurs se poate prezenta pentru susţinerea probei suplimentare în data de 29.08.2017, ora 900, la sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala  Ion I. C. Brătianu.

           Candidatul este rugat să se prezinte la sediul Primăriei Municipiului Aiud cu 10 minute înainte de începerea probei suplimentare, având asupra lui actul de identitate.

           Accesul in sala de concurs se va face numai in baza actului de identitate.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER
Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.