Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

În atenția persoanelor care au fost declarate admise în corpul experților electorali în secțiile de votare de pe raza municipiului Aiud

Data publicarii: 16.02.2018

Având în vedere Adresa Autorității Electorale Permanente nr. 2/15.01.2018 privind demararea campaniei de atragere de persoane care doresc să devină experți electorali și/sau operatori de calculatoare în secțiile de votare, vă rugăm ca în cazul în care doriți să rămâneți în corpul experților electorali în secțiile de votare ale municipiului Aiud, să vă exprimați disponibilitatea de a rămâne înscris în corpul experților electorali, iar în cazul în  care au intervenit modificări în datele dvs. înscrise în evidențele Autorității Electorale Permanente, să comunicați aceste aspecte direct sau prin poștă  Biroului Județean Alba al Autorității Electorale Permanente, cu sediul în Alba Iulia, Calea Moților, nr.5A, et.2, camera 3  sau să le transmiteți electronic la adresa de e-mail bj.alba@roaep.ro.

            În cazul în care nu mai doriți sau nu mai puteți face parte din corpul experților electorali va trebui să completați o cerere de renunțare, care poate fi transmisă prin poștă sau depusă în original la Sediul Biroului județean Alba al Autorității Electorale Permanente sau pot fi transmise scanat color la adresa de e-mail bj.alba@roaep.ro.

 

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER
Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.