Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Situația dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de medic dentist - Direcția de Asistență Socială

Data publicarii: 27.02.2018

Având în vedere prevederile art. 6 alin. (5) din Anexa 1 a Ordinului Ministerului Sănătății nr. 869/2015 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea și desfășurarea concursurilor de ocuparea a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice, precum și a funcțiilor de șef de secție, șef de laborator și șef de compartiment din unitățile sanitare fără paturi, respectiv a funcției de farmacist-șef în unitățile sanitare publice cu paturi respectiv a funcției de farmacist - șef în unitățile sanitare publice cu paturi, cu modificările și completările ulterioare,

             situația dosarelor de înscriere la concursul organizat de Primăria Municipiului Aiud în perioada 20.03.2018 - 22.03.2018, pentru ocuparea postului vacant, funcţie contractuală de execuţie de medic dentist cu drept de liberă practică din cadrul Direcției de Asistență Socială, Compartiment Cabinete medicale și Asistență medicală comunitară din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, este următoarea:

 

 

Nr.

Crt.

 

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDAȚILOR

 

 

NR. DOSAR

 

DOSAR ADMIS/

RESPINS

 

 

 

 

1.

PANĂ LUCIAN ALEXANDRU

 

2852/08.02.2018

 

RESPINS

2.

COLTOR TEODOR BOGDAN

 

3393/16.02.2018

 

RESPINS

3.

 

AL TAWIL WASSIM

 

3429/16.02.2018

 

ADMIS

 

            Contestațiile privind dosarele respinse se adresează conducătorului instituției, se formulează în scris și se depun la sediul Primăriei Municipiului Aiud, situată în str. Cuza Vodă, nr. 1 la Biroul Comunicare și Relații Publice, Compartiment Centrul de informații pentru cetățeni, în termen de două zile lucrătoare din momentul afișării.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER
Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.