Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în parteneriat cu SC DAD Expertise SRL, implementează în perioada ianuarie 2018 - decembrie 2020 proiectul ”StartUP Hub Centru”

Data publicarii: 02.04.2018

Vă informăm că Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, în parteneriat cu SC DAD Expertise SRL, implementează în perioada ianuarie 2018 – decembrie 2020 proiectul „StartUP Hub Centru”. Finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, proiectul are ca obiectiv principal susținerea dezvoltării antreprenoriatului în sectoarele non agricole din zona urbană în Regiunea Centru, ca o condiție esențială a dezvoltării economice și sociale a Regiunii. 

Prin proiect se asigură instruire antreprenorială pentru cel puțin 300 de persoane din Regiunea Centru și finanțarea a minim 36 de planuri de afaceri cu maxim 177.002 lei per beneficiar. Grupul țintă este reprezentat de persoanele care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban și care au reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban, din Regiunea Centru (județele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu). Pot participa la cursuri studenții, șomerii și persoanele care au un loc de muncă, în măsura în care sunt cel puțin absolvenți de studii medii.

Înscrierea se face prin completarea chestionarului on line disponibil pe pagina de internet www.adrcentru.ro, la secțiunea adresată proiectului. Perioada de înscriere se încheie în momentul în care se completează locurile disponibile. Data limită este 20 mai 2018.

Prezentare StartUP Hub Centru

 

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER
Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.