Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Primăria municipiului Aiud organizează licitație publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare destinate comercializării pepenilor de către producători agricoli persoane fizice

Data publicarii: 14.05.2018

Primăria municipiului Aiud organizează în data de 30 mai 2018, ora 10:00, în Piața Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud, strada Iuliu Maniu, nr. 38, licitație publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare destinate comercializării pepenilor de către producătorii agricoli persoane fizice, pentru perioada 1 iunie – 31 august 2018.

            Procedura de organizare și desfășurare a licitației este prevăzută în Regulamentul de funcționale al Pieței, afișat în perimetrul acesteia.

            Cei interesați vor depune la Administrația Pieței cerere de închiriere pentru locul de vânzare solicitat și vor prezenta documentele care le atestă calitatea de producător agricol persoană fizică, până în data de 29 mai 2018, ora 12:00.

            Cererea va fi însoțită de certificatul de atestare fiscală eliberat de Primăria municipiului Aiud, prin care se face dovada faptului că solicitantul nu are obligații de plată restante către bugetul local.

            Nedepunerea sau neprezentarea documentelor solicitate atrage după sine respingerea cererii.

            Informații suplimentare se pot obține la sediul Administrației Pieței sau la numărul de telefon 0258/863582

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER
Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.