Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Atelier de informare al proiectului ANTREPRENOR LA CENTRU - Competitivitate economică și acțiuni de creștere a ocupării în Regiunea Centru

Data publicarii: 14.05.2018

Joi, 17 mai 2018, începând cu ora 14:00, în Sala Ion I.C. Brătianu a Primăriei municipiului Aiud, va avea loc evenimentul de informare al proiectului ANTREPRENOR LA CENTRU - Competitivitate economică și acțiuni de creștere a ocupării în Regiunea Centru.
Proiectul este derulat de către Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, în parteneriat cu Organizația Centrală a Familiilor Kolping din România și cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațonal Capital Uman 2014-2020, prin apelul POCU/82/3/7 Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.
Proiectul ANTREPRENOR LA CENTRU - Competitivitate economică și acțiuni de creștere a ocupării în Regiunea Centru are ca obiectiv general formarea în domeniul antreprenorial a 350 de persoane care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru și care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă, în mediul urban.
Mai multe informații se pot afla din materialele alăturate.
 
Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER
Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.