Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultatul selecției dosarelor la concursul organizat în vederea ocupării pe durată nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante de muncitor - Birou Seră, Zone verzi

Data publicarii: 16.05.2018

Având în vedere prevederile art.15 lit. a),art.20 din  Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice ,cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs comunică următoarele rezultate ale selecţiei dosarelor de concurs:

 

     Pentru postul de muncitor calificat, treapta profesională II                                                                                                                     

Nr.

Crt.

Numele și prenumele candidatului

Rezultatul selecției dosarelor

Admis/respins

Motivul respingerii dosarului

1.

Fântână Cornel-Dănuț

Admis

-

2.

Lukács –Szikra Gheorghe

Admis

-

3.

Man Maria-Florentina

Admis

-

4.

Pitiriciu Gheorghe

Admis

-

5.

Tokacs Ioan

Admis

-

 

 

      Candidații nemulțumiți ,pot depune contestație, în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului privind selecția dosarelor la sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, sub sancțiunea decăderii din acest drept.

       Candidații declarați "admiși" se vor prezenta cu 10 minute înainte de începerea probei scrise cu B.I./C.I. la sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud.

       Accesul în sala de concurs se va face numai pe baza actului de identitate.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER
Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.