Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultatul selecției dosarelor la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție de consilier - Direcția de Asistență Socială

Data publicarii: 10.07.2018

În urma îndeplinirii procedurii de selecţie a dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Financiar, Salarizare, Contabilitate, organizat de Direcția de Asistență Socială a municipiului Aiud, în data de 16.07.2018, ora 11,00 - proba scrisă, prevăzută de art. 40 alin. (1) lit. a) şi art. 50 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de concurs comunică următoarele rezultate ale selecţiei dosarelor de concurs:

- pentru funcţia publică de execuţie de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Financiar, Salarizare, Contabilitate:

 

 

Nr.

Crt.

 

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDAȚILOR

 

REZULTATUL SELECŢIEI DOSARELOR DE CONCURS

 

 

OBSERVAŢII

1.

Giurgiu Tunde Renata

Admis

-

2.

Moldovan Elena Maria

Admis

-

3.

Florea Mihaela Nicoleta

Admis

-

4.

Morariu Gabriela Mihaela

Admis

-

5.

Cercel Ersilia Carmen

Admis

-

6.

Bic Faustina

Admis

-

7.

Ban Andreya

Admis

-

8.

Mateș Daniela Elena

Admis

-

9.

Urcan Cristiana Ramona

Respins

Nu face dovada îndeplinirii condițiilor specifice solicitate în anunțul de concurs, respectiv studiilor universitare de licență în ramura de știință - științe economice.

 

            Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute, pot formula contestaţie, în termen de cel mult 24 de ore de la data afişării rezultatului selecției dosarelor, la sediul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud, sub sancţiunea decăderii din acest drept, conform art. 63 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, care se depune la secretarul comisiei de soluţionare a contestaţiilor, d-na Dancea Stînea Anamaria, consilier în cadrul Compartimentului Resurse Umane din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud.

            Candidații declaraţi "admis" în urma selecției dosarelor, se pot prezenta pentru susţinerea probei scrise în data de 16.07.2018, ora 11,00  la sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I. C. Brătianu.

    

Candidații sunt rugați să se prezinte la sediul Primăriei Municipiului Aiud cu 10 minute înainte de începerea probei scrise, având asupra lor actul de identitate.

 

           Accesul în sala de concurs se va face numai în baza actului de identitate.

 

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.