Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Precizările publicate în săptămânalul "Viața Medicală" nr. 28/13.07.2018

Data publicarii: 13.07.2018

Având în vedere precizările din săptămânalul "Viața Medicală" nr. 28/13.07.2018, prin care se menționează căLa anunțul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud (jud. Alba), publicat "Viața Medicală" nr. 27/06.07.2018, se va citi REPUBLICARE – un post cu normă întreagă de medic dentist / stomatolog. La concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialiști sau primari confirmați în specialitatea respectivă, rezidenți aflați în ultimul an de pregătire în specialitatea în care se publică postul”,

          Perioada de înscriere la concurs se prelungește până la data de 27.07.2018, ora 14,00.

          Rezultatele verificării dosarelor de înscriere la concurs se afișează la afișierul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud, în data de 30.07.2018.

          Dosarele incomplete se vor completa în termen de 5 zile lucrătoare de la afișarea rezultatelor verificării dosarelor de înscriere la concurs. Ulterior expirării acestui termen nu se admit completări ale dosarului, iar dosarele necompletate se resping.

          Situația privind dosarele admise sau respinse se afișează la afișierul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud, în termen de trei zile calendaristice de la expirarea termenului prevăzut pentru completarea dosarelor incomplete sau în situația în care nu există dosare incomplete, în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor verificării dosarelor de înscriere la concurs.

           

Relaţii suplimentare se pot obţine la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud și la nr. de  telefon  0258 862 313.
Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.