Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultatul contestației la concursul organizat pentru ocuparea funcției de medic dentist - Direcția de Asistență Socială

Data publicarii: 19.09.2018

REZULTATUL CONTESTATIEI PROBEI A - Proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant, funcţie contractuală de execuţie de medic dentist din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud, Compartiment Cabinete medicale și Asistență medicală comunitară din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud

 

Având în vedere prevederile OMS 869/2015 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor de ocupare a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist şi chimist din unităţile sanitare publice, precum şi a funcţiilor de şef de secţie, şef de laborator şi şef de compartiment din unităţile sanitare fără paturi, respectiv a funcţiei de farmacist - şef în unităţile sanitare publice cu paturi, comisia de concurs comunică următorul rezultat la contestația depusa de dna dr. Papp Melinda la proba A – proba scrisă:

Nr. crt.

Numele şi prenumele candidat

PUNCTAJ

Admis / Respins

1.

 Papp Melinda

38,2 puncte

Respins

 

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.