Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Anunt SPCLEP - Referendum 2018

Data publicarii: 21.09.2018

Având în vedere că în zilele de 6 și 7 octombrie 2018 se va desfășura  Referendumul național pentru revizuirea Constituției României, cetăţenii sunt rugaţi să verifice termenul de valabilitate al actelor de identitate pe care le deţin.

Cererile pentru eliberarea unor noi acte de identitate se depun la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din Aiud, str.Transilvaniei, nr.2 (sediul Poliţiei municipiului Aiud) şi vor fi însoţite de actele care dovedesc starea civilă a solicitantului (certificat de naştere, certificat de căsătorie, sentinţă sau certificat de divorţ, certificat de deces al soţului/soţiei, după caz), dovada adresei de domiciliu şi dovada achitării contravalorii cărţii de identitate în cuantum de 7 lei.

În cazul în care solicitantul nu deţine toate actele necesare eliberării cărţii de identitate, i se poate elibera o carte de identitate provizorie cu termen de valabilitate de 1 an de zile, sens în care solicitantul trebuie să prezinte trei fotografii mărimea 3/4 cm, având la bază o bandă albă de 7 mm, documentele pe care le poate prezenta în susținerea cererii și dovada achitării contravalorii cărții de identitate provizorii în cuantum de 1 leu.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.