Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultat final la concursul organizat de Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local în data de 30.01.2019

Data publicarii: 01.02.2019

Rezultat final  la concursul  organizat de Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local în data de 30.01.2019 pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacantă de muncitor calificat, treapta profesională III, din cadrul Biroului Seră, Zone verzi .

Având în vedere prevederile art.34 alin.(3) din Hotărârea Guvernului nr.286/2011, pentru aprobarea  Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice ,cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs, comunică următoarele rezultate finale :

 

Nr.crt.

Nume și prenume candidat

Punctaj obținut

 

Punctaj

Final

 

Rezultat

Final

Proba scrisă

Proba interviu

 

1.

 

Kakasi Iulia

 

32 puncte

 

Nu e cazul

 

Nu e cazul

 

Respins

 

2.

 

Moga Vasile

 

21,33 puncte

 

Nu e cazul

 

Nu e cazul

 

Respins

 

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.