SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

ANUNȚ SELECȚIE A UNUI PARTENER PRIVAT (ONG) ȘI A CEL MULT DOI PARTENERI PUBLICI (INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT)

Data publicarii: 01.03.2019

Municipiul Aiud anunță organizarea procedurii de selecție a unui partener privat (ONG)  și a cel mult doi parteneri publici (instituții de învățământ),  pentru încheierea unui Acord de Parteneriat în vederea scrierii, depunerii și implementării unui proiect, în parteneriat, în cadrul Programului “Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor” finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, prin intermediul Fondului Român de Dezvoltare Socială (FRDS), Apelul nr. 2 “Educație incluzivă pentru copii și tineri în situații de risc”, în conformitate cu art. 29, alin. (1) din O.U.G nr. 40 din 2015 privind gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada de programare 2014-2020, cu modificările şi completările ulterioare și art. 34, alin. (6), (7) și (8) din Normele metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G nr. 40 din 2015 aprobate prin H.G. 93/18.02.2016, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Cerințele generale pe care trebuie să le îndeplinească participanții pentru a fi selectați în vederea constituirii parteneriatului pentru depunerea cererii de finanțare pentru viitorul proiect, precum și criteriile de eligibilitate sunt specificate în Ghidului Aplicantului pentru Apelul nr. 2 “Educație incluzivă pentru copii și tineri în situații de risc”, apel de proiecte lansat în cadrul Programului “Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor” finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, prin intermediul Fondului Român de Dezvoltare Socială (FRDS), precum și în procedura de selecție atașată.

 

Organizaţiile interesate să participe la selecţie vor depune dosarul cuprinzând toate documentele şi informaţiile solicitate, într-un plic închis, cu menţiunea: "Pentru selecţia partenerului/partenerilor în vederea constituirii parteneriatului pentru scrierea, depunerea cererii de finanțare și implementarea în parteneriat a unui proiect, în cadrul Apelului nr. 2 “Educație incluzivă pentru copii și tineri în situații de risc”, lansat în cadrul Programului “Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor” finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021, prin intermediul Fondului Român de Dezvoltare Socială (FRDS)", la registratura Municipiului Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, Aiud, judeţul Alba, până la data de 11.03.2019, ora 15:00.

Transmiterea eventualelor solicitări de clarificări de către aplicanţi se poate face până la data de 06.03.2019 inclusiv, ora 16.00, la adresa de e-mail : liviu.florea@aiud.ro

Transmiterea răspunsurilor la clarificările solicitate de aplicanţi se va efectua până la data de 07.03.2019 inclusiv.

 

Detalii cu privire la selecție puteți obține accesând pagina www.aiud.ro, persoană de contact: Liviu Florea, adresă de e-mail: liviu.florea@aiud.ro, tel: 0258.861.310, 0731831573.

Procedura de selectie parteneri __Graturi SEE si Norvegiene 2014-2021

Anunt selectie parteneri __Graturi SEE si Norvegiene 2014-2021

ANEXE la PROCEDURA DE SELECTIE_ PARTENER PRIVAT

ANEXE la PROCEDURA DE SELECTIE_ PARTENERI PUBLICI

 

 

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.