Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Primăria municipiului Aiud organizează în data de 18 aprilie 2019, ora 12:00, în Piața Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud licitație publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare destinate produselor agroalimentare

Data publicarii: 28.03.2019

Primăria municipiului Aiud organizează în data de 18 aprilie 2019, ora 12:00, în Piața Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 38, licitație publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare destinate produselor agroalimentare.

            Procedura de organizare şi desfășurare a licitației este prevăzută în regulamentul de funcționare a pieței, afișat în perimetrul acesteia.

            Cei interesați vor depune la administrația pieței cerere de închiriere pentru locurile de vânzare solicitate şi vor prezenta documentele care le atestă calitatea de comerciant sau producător agricol persoană fizică, până în data de 17 aprilie 2019, ora 12:00.

            Cererile vor fi însoțite de certificatul de atestare fiscală eliberat de Primăria municipiului Aiud, prin care se face dovada faptului că solicitantul nu are obligații de plată restante către bugetul local.

            Nedepunerea sau neprezentarea documentelor solicitate atrage după sine respingerea cererii.

            Informații suplimentare se pot obține la sediul administrației pieței sau la telefon 0258/863582.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.