Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Proiect Respect pentru bunicii comunității aiudene - informare și publicitate

Data publicarii: 03.04.2019

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud a semnat în data de 14.12.2018 contractul de finanțare pentru implementarea proiectului ”Respect pentru bunicii comunității aiudene”, cod MySMIS 116236. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 și este implementat de către Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud în parteneriat cu Asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România.

Valoarea totală a proiectului este de de 3.692.022,75 lei, din care 3.586.181,49 lei reprezintă finanțare nerambursabilă (3.048.254,29 lei din FEDR și 498.474,52 lei din bugetul național). Cofinanțarea beneficiarului la cheltuielile eligibile este de 72.382,64 lei, iar cheltuielile neeligibile însumează 72.911,30 lei.

            Programul Operațional Regional 2014 – 2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. 

            Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 14.12.2018  - 31.12.2021.

            Scopul proiectului constă în Creșterea gradului de acoperire cu servicii sociale pentru grupul vulnerabil persoane vârstnice în municipiul Aiud prin înființarea unui centru de zi, a unei unități de îngrijire la domiciliu și a unei cantine sociale.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Înființarea unui centru de zi pentru persoanele vârstnice, până la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului.
  • Înființarea unei cantine sociale pentru persoanele vârstnice sărace, până la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului.
  • Înființarea unei unități de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice, până la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului.

 

Îndeplinirea obiectivelor specifice va conduce la atingerea următoarelor rezultate:

  • 500 beneficiari persoane vârstnice deservite de centrul de zi
  • 100 beneficiari persoane vârstnice deservite de cantina socială
  • 50 beneficiari persoane vârstnice deservite de unitatea de îngrijire la domiciliu

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, www.inforegio.ro, www.facebook.com/inforegio.ro
 
Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.