SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

PRIMARIA MUNICIPIULUI AIUD ANUNTA ORGANIZAREA DEZBATERII PUBLICE PENTRU DOCUMENTATIA DE URBANISM PUZ „IMOBIL DE LOCUIT CU SPATII COMERCIALE LA PARTER”

Data publicarii: 20.06.2019

            În conformitate cu prevederile Ordinul ministrului dezvoltării regionale si turismului nr. 2701 din 30 decembrie 2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism, aducem la cunoştinţa publică anunţul de intenţie referitor la elaborarea proiectului de hotărâre cu caracter normativ ” Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației PUZ - „IMOBIL DE LOCUIT CU SPATII COMERCIALE LA PARTER, Aiud str. Ion Creangă, nr. 84.

 

Faza de proiectare: Plan urbanistic zonal

Beneficiar: Lorincz Mihai

Proiectant : SC ACS Construct SRL

          

            Documentația poate fi consultata:

  -   la sediul Municipiului Aiud - Compartimentul Urbanism, zilnic intre orele 09.00 - 15.00

  - permanent pe site-ul Municipiului Aiud: www.aiud.ro la secțiunea Informaţii utile/Dezbateri publice/PUZ -„IMOBIL DE LOCUIT CU SPATII COMERCIALE LA PARTER, Aiud str. Ion Creangă, nr. 84

 

PUBLICUL ESTE INVITAT SA TRANSMITA OBSERVATII SI PROPUNERI

privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal

in perioada 19.06.2019 - 31.07.2019

          Propunerile, sugestiile şi opiniile dvs. vor fi prezentate în cadrul şedinţei Consiliului Local  din luna iulie 2019.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.