SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

REZULTATUL SELECŢIEI DOSARELOR DE CONCURS la concursul de recrutare organizat de Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud în data de 15.10.2019 – proba scrisă

Data publicarii: 07.10.2019

REZULTATUL SELECŢIEI DOSARELOR DE CONCURS la concursul de recrutare organizat de Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud în data de 15.10.2019 – proba scrisă

 

Pentru ocuparea a două funcții publice vacante de consilier, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Serviciului Economic, Tehnic, Investiții- Compartiment Evidență Contracte Domeniu Public și Privat :

 

Nr.

Crt.

Numele și prenumele candidatului

 

Rezultat

 

 

Motivul respingerii dosarului

 

1.

Cîmpean Ștefan

RESPINS

Nu îndeplinește condițiile privind studiile superioare de lungă durată și cele prevăzute de art.386 lit. a) și art.392 alin.(1) din OUG nr.57/2019       

 

2.

Moga Radu

ADMIS

 

             -

 

  Candidații declarați "admis", vor susține proba scrisă în data de 15.10.2019, ora 10,00  la sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, str. Tribun Tudoran nr.9.                       

    Candidații nemulțumiți de rezultatele obținute, pot formula contestație, în termen de cel mult 24 de ore de la data afișării rezultatului selecției dosarelor de înscriere, la sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, sub sancțiunea decăderii din acest drept, care se depune la secretarul comisiei de soluționare a contestațiilor .

  Accesul în sala de concurs se va face numai pe baza actului de identitate.

                    

                                                   

                                                      Secretar

                                                Comisie concurs

 

        Afișat astăzi , 07.10.2019    ora  14,15

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.