SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Aiud elaborează Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local Aiud pentru anul 2020

Data publicarii: 25.11.2019

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Aiud elaborează Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local Aiud pentru anul 2020, în conformitate cu prevederile art. 112 alin 1, alin. 3 lit. b și ale art. 140 alin. 3 din Legea asistenței sociale nr. 292/2011, cu modificările și completările ulterioare și ale art. 2 din Anexa nr. 2 din HG 797/2017 pentru aprobarea Regulamentelor cadru de organizare și funcționare ale serviciilor publice de Asistență Socială și a structurii orientative de personal.

Sunt invitați toți furnizorii publici şi privaţi de servicii sociale, asociaţiile profesionale şi organizaţiile reprezentative ale beneficiarilor să transmită propuneri privind dezvoltarea serviciilor sociale la nivelul municipiului Aiud, pentru anul 2020.

Persoanele interesate se pot adresa Direcției de Asistență Socială, str. Unirii, nr. 8A, până la data de 29.11.2019 ora 10:00 sau pe adresa de e-mail social@aiud.ro
Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.