SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Programul de lucru al casieriei Serviciului Taxe și Impozite Locale

Data publicarii: 20.12.2019

Programul de lucru al casieriei Serviciului Taxe și Impozite Locale se va desfășura în următoarea perioadă, după cum urmează:

-       în luna decembrie a acestui an programul de încasări se va desfășura până în data de 30 decembrie 2019, ora 15:30;

-       în luna ianuarie 2020, pentru plata impozitelor restante, a taxelor de timbru și a amenzilor, programul de încasări va începe din data de 6 ianuarie 2020;

-       pentru plata impozitelor aferente anului 2020 (impozite pe clădiri, impozite pe terenuri, impozite pe mijloace de transport), programul de încasări va începe din data de 15 ianuarie 2020.

 

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.