SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Primăria Municipiului Aiud, anunță amânarea, din motive obiective, pentru o dată care se va comunica ulterior, a următoarelor concursuri a căror procedură a fost demarată, respectiv:

Data publicarii: 17.03.2020

ANUNȚ

 

              Având în vedere prevederile art. 38 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare,                  Primăria Municipiului Aiud, anunță amânarea, din motive obiective, pentru o dată care se va comunica ulterior, a următoarelor concursuri a căror procedură a fost demarată, respectiv:

                 - pentru posturile contractuale vacante, respectiv 2 funcții contractuale de execuție de inspector de specialitate, grad IA și 1 funcție contractuală de execuție de inspector de specialitate, grad I din cadrul Compartimentului Proiecte, Prognoze, Programe din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Aiud, programat pentru data de 30.03.2020 (anunțul concursului a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 219/04.03.2020);

                 - pentru postul contractual vacant de execuție de referent, treapta profesională IA din cadrul Biroului Administrația Pieței din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, programat pentru data de 31.03.2020 (anunțul concursului a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 231/06.03.2020).

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.