SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Anunț de intenție - Servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului- Liceul Tehnologic Aiud în cadrul proiectului de finanțare Reabilitare și dotări Colegiul Tehnic Aiud Cod SMIS 122460

Data publicarii: 07.05.2020

Obiect: Servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului- Liceul Tehnologic Aiud în cadrul proiectului de finanțare Reabilitare și dotări Colegiul Tehnic Aiud Cod SMIS 122460

 

Achiziția presupune elaborarea Proiectului Tehnic, a Detaliilor de execuție, a Caietelor de Sarcini, inclusiv a documentațiilor tehnice necesare obținerii autorizației de construire- pentru Liceul Tehnologic Aiud, investiție care se derulează în cadrul proiectului de finanțare Reabilitare și dotări Colegiul Tehnic Aiud.

Documentația tehnică -etapa SF- a fost elaborată și aprobată sub denumirea inițială a instituției de învătământ- Colegiul Tehnic Aiud (actualmente Liceul Tehnologic Aiud)

Detalii anunt ...

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.