SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Aiud anunţă distribuţia de pachete cu ajutoare alimentare din cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2018 - 2021

Data publicarii: 20.07.2020

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Aiud anunţă distribuţia de pachete cu ajutoare alimentare din cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2018 - 2021.

             Începând din data de 21.07.2020 până la data de 31.07.2020, se vor distribui ajutoarele constând în pachete cu alimente.

Conform OUG 84/21.05.2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării POAD, Art. 3, alin (1), lit. a) și lit. b) pot beneficia de ajutoare constând în pachete cu ajutoare alimentare distribuite în cadrul POAD 2018 - 2021, următoarele categorii:

a) persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;

b) familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

Se vor acorda pachete cu ajutoare alimentare persoanelor mai sus menționate, cu dosare aflate în plată la data distribuirii ajutoarelor. Persoanele care se află în ambele categorii vor beneficia de pachete cu alimente pentru o singură categorie din care fac parte la data distribuirii.

 

 Distribuirea pachetelor cu ajutoare alimentare se va face respectând măsurile de prevenire împotriva îmbolnăvirii cu noul coronavirus; persoanele care vor ridica pachetele cu ajutoare alimentare sunt obligate să respecte distanțarea socială și să folosească măști de protecție.

          Pachetele se vor distribui la depozitul autorității locale din Aiud, str. Ostaşilor, nr. 1A, jud. Alba după următorul program:

          Luni, Marți, Joi: Ora 09:00 – 15:00

          Miercuri : Ora 09:00 – 17:00

          Vineri: Ora 09:00 – 13:00.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.