SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la examenul pentru promovarea în gradul profesional imediat superior celui deținut a funcționarilor publici din cadrul Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud

Data publicarii: 31.07.2020

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la examenul pentru promovarea în gradul profesional imediat superior celui deținut a funcționarilor publici din cadrul  Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud  din data de 07.08.2020

 

 

 

 

Nr.

Crt.

 

Numele și prenumele

 

Funcția publică  în care promovează

 

Rezultatul selecției dosarelor

 

 

Motivul respingerii dosarului

 

1.

 

Kiss Ernest Ioan

 

Inspector, clasa I, grad profesional principal

Admis

 

-

 

2.

 

Cristea Ioana Andreea

 

Consilier, clasa I, grad profesional principal

Admis

 

-

 

      Candidații declarați "admis", vor susține proba scrisă în data de 07.08.2020, ora 10,00  la sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, str. Tribun Tudoran nr.9.                       

     Candidații nemulțumiți de rezultatele obținute, pot formula contestație, în termen de cel mult 24 de ore de la data afișării rezultatului selecției dosarelor de înscriere, la sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, sub sancțiunea decăderii din acest drept, care se depune la secretarul comisiei de soluționare a contestațiilor.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.