SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Începând cu data de 08 octombrie 2020 se vor distribui cereri şi declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei

Data publicarii: 05.10.2020

Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud anunţă faptul că, începând cu data de 08 octombrie 2020, se vor distribui cereri şi declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, cu modificările şi completările ulterioare.

            Consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinței energie electrică, lemne sau gaze naturale pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței în situația în care venitul net lunar pe membru de familie este de 750 lei.

            În cererea şi declaraţia pe propria răspundere, solicitantul ajutorului are obligaţia de a menţiona bunurile aflate în proprietate, închiriere, concesiune, comodat sau altă formă de deţinere, cuprinse în lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se vor prelua şi depune la Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud, str. Unirii, nr. 8A, jud. Alba.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate la Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud, telefon 0258 862 313 sau 0372 717 596.

Lista cu actele necesare și lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.