SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

COMITETUL LOCAL PENTRU SITUAȚII DE URGENTA

Data publicarii: 16.10.2020

COMITETUL LOCAL PENTRU SITUAȚII DE URGENTA

 

 

HOTARAREA NR. 34 DIN 16.10.2020

privind stabilirea unor măsuri pentru limitarea și prevenire a răspândirii virusul SARS-CoV-2 pe teritoriul municipiului Aiud

 

            COMITETUL LOCAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ AL MUNICIPIULUI AIUD întrunit în şedinţă de lucru la data de 16 octombrie 2020 ca urmare a convocării dispuse de către președintele acestei structuri – doamna primar Iulia Adriana Oana Badea,

           

            Având în vedere:

            - H.G nr.856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 OCTOMBRIE 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19:

            - Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba nr. 43 din 15.10.2020 privind stabilirea unor măsuri de limitare și prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2 pe raza localităților Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș, Abrud, Cugir, Câmpeni, Ocna Mureș, Teiuș, Blandiana, Cergău, Câlnic, Ciugud, Ciuruleasa, Cricău, Daia Română, Doștat, Hopârta, Horea, Ighiu, Lopadea Nouă, Lunca Mureșului, Noșlac, Rădești, Roșia Montană, Săliștea, Șibot, Stremț, Unirea, Vințu de Jos,  

            În temeiul prevederilor art. 12 și art. 24 din  OUG nr. 21/2004, privind sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare, 

            Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Aiud, cu unanimitatea de voturi a celor 16 membri prezenți:

 

HOTARASTE:

 

            Art. I  La nivelul municipiului Aiud se dispun următoarele măsuri, pentru o perioadă de 14 zile, pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-COV-2, după cum urmează:

            1. Se suspendă pentru 14 zile activitatea pieței în privința comercianților ambulanți, care se desfășura în mod tradițional în zilele de joi.

            Activitatea Pieței Agroalimentare „Dr. Constantin Hagea” își va desfășura activitatea în program normal, cu un circuit special organizat de către Biroul Administrația Pieței astfel încât să se reducă aglomerarea și să fie respectate măsurile de distanțare fizică atât pentru cumpărători, cât și pentru comercianți.

           

            2. Numărul maximum de persoane care pot participa la evenimente, altele decât cele reglementate prin lege, pentru următoarele 14 zile, este de:

            - la oficierea căsătoriilor civile, pot participa maximum 10 persoane, în spațiul special amenajat din interiorul Primăriei municipiului Aiud (Sala de Căsătorii) și maximum 20 de persoane în orice spațiu deschis;

            - la oficierea  înmormântărilor pot participa maximum 20 persoane.

             Art. II. Prezenta hotărâre se aduce la cunoștința publică prin afișare la sediul instituției și publicare pe pagina de internet.

Hotărăre CLSU

            .

Președintele Comitetului Local Pentru Situații de Urgenta

Primar

Iulia Adriana Oana Badea

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.