SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultat final al concursului organizat de Primăria Municipiului Aiud pentru ocuparea pe durată nedeterminată a postului vacant din cadrul Biroului Administrația Pieței din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud

Data publicarii: 10.11.2020

Rezultat final al concursului organizat de Primăria Municipiului Aiud pentru ocuparea pe durată nedeterminată a postului vacant, funcție contractuală de execuție de referent, treapta profesională IA din cadrul Biroului Administrația Pieței din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud

 

 Având în vedere prevederile art. 34 alin. (3) din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs, comunică următorul rezultat final al concursului:

 

Nr.

Crt.

CANDIDAT

 

 

Punctaj obţinut

Punctaj

final

Rezultat final

Proba

 Scrisă

Proba

Interviu

1.

PETRIDEAN ELISABETA

92

96

94

ADMIS

2.

MOLDOVAN LILIANA ELENA

74

99,33

86,67

RESPINS

3.

POPA CAMELIA GINA

55

92,33

73,67

RESPINS

4.

TIUTIU LAURA

41

-

-

RESPINS

5.

BRAD – ALOMAN FAUSTINA

31

-

-

RESPINS

6.

GREU ANA VALENTINA

30

-

-

RESPINS

7.

FARKAS ANNA SZERENA

29

-

-

RESPINS

8.

GRAD CLAUDIA PARASCHIVA

27

-

-

RESPINS

9.

GHIOGHIU IOANA

18

-

-

RESPINS

10.

CRISTEA DANIELA

17

-

-

RESPINS

11.

CÎMPEAN GABRIELA CARMEN

2

-

-

RESPINS

12.

ZENG ELENA GABRIELA

1

-

-

RESPINS

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.