SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

REZULTATUL FINAL la concursul organizat de Primăria Municipiului Aiud în data de 12.01.2021 - proba scrisă

Data publicarii: 15.01.2021

REZULTATUL FINAL la concursul organizat de Primăria Municipiului Aiud în  data de 12.01.2021 - proba scrisă, pentru ocuparea pe durată nedeterminată, a unui post contractual de execuție vacant, cu normă întreagă, de paznic din cadrul Serviciului Poliția Locală, Birou Ordinea și liniștea publică, Paza bunurilor, Protecție civilă, Situații de urgență, Compartiment Paza bunurilor din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud

 

            Având în vedere prevederile art. 34 alin. (3) din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs,comunică următorul rezultat final al concursului:

            - pentru funcția contractuală de execuție de paznic din cadrul Serviciului Poliția Locală,         Birou Ordinea și liniștea publică, Paza bunurilor, Protecție civilă, Situații de urgență, Compartiment Paza bunurilor din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud:

 

 

Nr.

Crt.

 

 

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDAȚILOR

Punctaj obţinut

 

Punctaj

 final

 

 

Rezultat final

 

Proba

 scrisă

 

Proba

Interviu

1.

GOIA VASILE

38

-

-

RESPINS

2.

NEMEȘ HORAȚIU IOAN

36

-

-

RESPINS

3.

MIHACEA VASILE CRISTIAN

 

31

-

-

RESPINS

4.

MARINA IOAN

25

-

-

RESPINS

5.

VASS ERNEST ROBERT

 

19

-

-

RESPINS

6.

POPA IOAN CLAUDIU

3

-

-

RESPINS

7.

LAZĂR CRISTIAN SEPTIMIU

0

-

-

RESPINS

8.

HÂRCEAGĂ AURELIAN

Nu s-a prezentat

-

-

RESPINS

9.

SUCIU AUREL FLORIN

Nu s-a prezentat

-

-

RESPINS

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.