SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultatul final al concursului organizat de Primăria Municipiului Aiud, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual vacant, cu normă întreagă, de îngrijitor din cadrul Direcției Tehnice

Data publicarii: 01.04.2021

Rezultatul  final al concursului organizat de Primăria Municipiului Aiud, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual vacant, cu normă întreagă, de îngrijitor din cadrul Direcției Tehnice, Compartiment Patrimoniu, Transport, Administrativ din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Aiud, concurs organizat în data de 24.03.2021 - proba practică și în data de 29.03.2021 - proba interviu

 

 

 

            Având în vedere prevederile art. 34 alin. (3) din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs, comunică următorul rezultat final al concursului:

 

 

Nr.

Crt.

 

 

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDAȚILOR

Punctaj obţinut

 

Punctaj

 final

 

 

Rezultat final

 

Proba

 practică

Proba

Interviu

 

1.

BORDA LILIANA AURELIA

 

93

 

 

97

 

95

 

ADMIS

 

2.

MAIER IOANA

94

 

88

 

91

 

RESPINS

 

3.

BRAD SIMONA

35

-

-

 

    RESPINS

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.