SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultatul probei scrise la concursul de recrutare organizat de Primăria Municipiului Aiud, în data de 05.04.2021 - proba scrisă, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de conducere de Director executiv al Direcției Economice

Data publicarii: 05.04.2021

Rezultatul probei scrise la concursul de recrutare organizat de Primăria Municipiului Aiud, în data de 05.04.2021 - proba scrisă, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de conducere de Director executiv al Direcției Economice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud

                                               

Având în vedere prevederile art. 40 alin. (1) lit. a) și art. 62 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici,  cu modificările şi completările ulterioare, comisia de concurs comunică următorul rezultat al probei scrise la concursul de recrutare organizat de Primăria Municipiului Aiud, în data de 05.04.2021, ora 11:00 – proba scrisă, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de conducere de Director executiv al Direcției Economice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud:

 

           

Nr.

Crt.

NUMĂRUL DOSARULUI DE CONCURS

PUNCTAJUL PROBEI SCRISE

REZULTATUL PROBEI SCRISE

1.

Nr. 8057/19.03.2021

70

ADMIS

2.

Nr. 8451/23.03.2021

26

RESPINS

 

             Candidatul nemulţumit de rezultatul obţinut poate formula contestaţie, în termen de cel mult 24 de ore de la data afişării rezultatului probei scrise, la sediul Primăriei Municipiului Aiud, sub sancţiunea decăderii din acest drept, conform art. 63 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, care se depune la secretarul comisiei de soluţionare a contestaţiilor, d-na Cipcigan Patricia Tatiana, șef birou al Biroului Resurse Umane, Control Intern din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud.

             Candidatul declarat "admis" în urma susținerii probei scrise, se poate prezenta pentru susţinerea probei interviu în data de 08.04.2021, ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I. C. Brătianu.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play

NEWSLETTER

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.