SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultat selecție dosare la examenul pentru promovare în grad profesional imediat superior pentru un post contractual de execuție - biroul Biblioteca „Liviu Rebreanu” din cadrul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție Municipală de Cultură

Data publicarii: 24.08.2021

Rezultatul selecției dosarelor la examenul pentru promovarea în grad profesional imediat superior pentru un post contractual de execuție de la biroul Biblioteca „Liviu Rebreanu”, din cadrul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție Municipală de Cultură, organizat în data de 27.08.2021 - proba scrisă

Comisia de concurs comunică următorul rezultat al selecţiei dosarelor de înscriere:

 

Nr. crt.

Numarul dosarului de concurs

Rezultatele procesului de evaluare adosarelor

Motivele respingerii

1.     

708/17.08.2021

ADMIS

-

 

Afisat, azi 24.08.2021, ora  1000.

Candidaţii nemulţumiţi de rezultatul afișat, pot formula contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor,.sub sancţiunea decăderii din acest drept, conform art. 31 din  REGULAMENT-CADRU din 23 martie 2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale, aprobat prin HG. nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Contestatiile cu privire la rezultatul selectiei dosarelor de inscriere se depun la secretarul comisiei de soluționare a contestațiilor, Dumitru Ana-Andreea, la sediul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcţie Municipală de Cultură/ Caminul Cultural din Ciumbrud, str. Vasile Lucaciu, nr. 1, până cel tîrziu miercuri  25.08.2021,  ora 1000.

Candidaţii declaraţi admişi la proba de selecţia dosarelor vor susţine proba scrisă a examenului pentru promovarea în grad profesional imediat superior pentru un post contractual de execuție de la biroul Biblioteca Liviu Rebreanu, din cadrul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție Municipală de Cultură, organizat în data de 27.08.2021, ora 1000, la sediul Bibliotecii Liviu Rebreanu, Aiud, str. Transilvaniei, nr. 1.

Candidații sunt rugați să se prezinte la sediul Bibliotecii Liviu Rebreanu, Aiud, str. Transilvaniei, nr. 1., cu 10 minute înainte de începerea probei scrise, având asupra lor actul de identitate.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play


NEWSLETTER


Cautare Google


Acest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.