SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Direcția de Asistență Socială a municipiului Aiud anunță distribuția de pachete cu produse alimentare acordate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2019 - 2021

Data publicarii: 10.09.2021

Direcția de Asistență Socială a municipiului Aiud anunță distribuția de pachete cu produse alimentare acordate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2019 - 2021.

            Începând din data de 13.09.2021 se vor distribui ajutoarele constând în pachete cu alimente.

            Conform O.U.G. nr. 84/21.05.2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării POAD, art. 3, alin (1), lit. a) și lit. b), pot beneficia de ajutoare constând în pachete cu alimente distribuite în cadrul POAD 2019 - 2021, următoarele categorii:

a) membrii familiilor și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;

b) membrii familiilor beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările si completările ulterioare;

Se vor acorda pachete cu alimente persoanelor mai sus menționate, cu dosare aflate în plată la data distribuirii ajutoarelor. Persoanele care se află în ambele categorii vor beneficia de pachete cu alimente pentru o singură categorie din care fac parte la data distribuirii.

 Distribuirea pachetelor cu produse alimentare se va face respectând măsurile de prevenire împotriva îmbolnăvirii cu noul coronavirus; persoanele care vor ridica pachetele cu alimente sunt obligate să respecte distanțarea socială și să folosească măști de protecție.

          Pachetele se vor distribui la depozitul autorității locale din Aiud, str. Ostaşilor, nr. 1A, jud. Alba după următorul program:

          Luni, Marți, Joi: Ora 09:00 – 15:00

          Miercuri :           Ora 09:00 – 17:00

          Vineri:                Ora 09:00 – 13:00

 

          Eliberarea pachetelor se va face pe baza documentului de identitate în original, titularului beneficiului acordat.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play


NEWSLETTER


Cautare Google


Acest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.