SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Anunț tichete sociale - Direcția de Asistență Socială

Data publicarii: 22.09.2021

Părinții/reprezentanții legali ai copiilor înscriși la grădiniță, a căror venit pe membru de familie este de până la 284 lei, pot beneficia de tichete sociale pentru grădiniță în cuantum de 100 lei/lună, în perioada anului școlar 2021-2022, conform Legii nr. 248/2015 privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate.

            Potrivit noilor reglementări, pot beneficia de tichete sociale pentru grădiniță toți copiii care provin din familii ce beneficiază de alocație pentru susținerea familiei și care frecventează cursurile învățământului preșcolar (grădinița).

            Pentru persoanele care nu beneficiază de alocație pentru susținerea familiei cuantumul de acordare este de 284 lei pe membru de familie.

            Facem precizarea că alocația pentru susținerea familiei se acordă pentru familiile cu venitul net/membru de 530 lei.

            Frecventarea regulată a grădiniței este obligatorie.

            Tichetele vor putea fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare, de igienă, articole de îmbrăcăminte și/sau rechizite.

            Cererile, însoțite de documentele justificative, se depun începând cu luna septembrie 2021, pe tot parcursul anului școlar, la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Aiud, cu sediul în Aiud, str. Unirii, nr. 8A,  jud. Alba, telefon 0258862313 sau 0372717596.

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play


NEWSLETTER


Cautare Google


Acest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.