SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultat final la examenul de promovare în grade profesionale imediat superioare a personalului contractual din cadrul Direcției de Asistență Socială, Compartiment Centrul Social Multifuncțional pentru Persoane cu Dizabilități

Data publicarii: 07.10.2021

Având în vedere prevederile HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de examinare comunică următoarele rezultate ale examenului de promovare în grade profesionale imediat superioare:

            - pentru funcţia contractuală de execuţie de kinetoterapeut principal din cadrul Direcției de Asistență Socială - Compartiment Centrul Social Multifuncțional pentru Persoane cu Dizabilități din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud:

 

Nr. crt.

Numele şi prenumele

candidaţilor

Punctaj

Rezultatul examenului de promovare

 

1.

MARIAN FLAVIU OCTAVIAN

 66,67

ADMIS

 

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play


NEWSLETTER


Cautare Google


Acest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.