SETARI


Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Aiud > Stiri > Detalii

Rezultat final la examenul de promovare în treapta profesională imediat superioară a personalului contractual din cadrul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local

Data publicarii: 27.10.2021

Având în vedere prevederile HG. nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului –cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, comisia de examinare comunică următorul rezultat final al examenului de promovare în treapta imediat superioară  :

-pentru funcția contractuală de execuție de muncitor calificat, treapta profesională I

 

Nr.crt.

Numele şi prenumele candidaților

Punctaj  

Rezultatul examenului de promovare

1.

Man Traian

76,33

Admis

2.

Szabo Andrei

78,33

Admis

3.

Pitiriciu Gheorghe

76,33

Admis

Pagina modificata la: 27.01.2016
AiudulMeu.ro


Aiud CityAlert

aiud city app
App store Google play


NEWSLETTER


Cautare Google


Acest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România © Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.