Aiud > Stiri > Detalii  
Imagine bară de titlu pentru pagina Web Part
Detalii

Primaria Municipiului Aiud
Tipar Font - Font +
Aiud > Stiri > Detalii

Aiudul ar putea găzdui competiții naționale de tenis de câmp

Data publicarii: 15.02.2017

Depinde de votul consilierilor locali dacă rezultatele foarte bune, chiar excepționale, obținute de tineri sportivi aiudeni vor genera și evenimente sportive locale.

 

            Administrația publică locală aiudeană privește cu admirație tinerii care aleg să valorifice timpul liber prin practicarea unui sport, ca de exemplu tânăra sportivă Alexia Mărginean, care s-a făcut remarcată la nivel național la competițiile de tenis de câmp.

 

            Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din luna februarie, este supus aprobării proiectul de hotărâre privind încheierea unui act adițional la contractul de asociere dintre Consiliul Local Aiud și Asociația ”Tenis Club Parc Aiud”, scopul acestuia fiind dezvoltarea, pe una din locațiile din Parcul Municipal Aiud, a unui teren de tenis de câmp omologabil de către Federația Română de Tenis.

 

            În aceste condiții activitățile sportive importante ce urmează să se desfășoare vor contribui la promovarea urbei noastre, mai mult decât atât, terenul va facilita activitățile sportive desfășurate de către instituțiile de învățământ.

 

            Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că, investițiile vor fi suportate de către Asociația ”Tenis Club Parc Aiud”, la încetarea asocierii investiția urmând a intra în proprietatea Municipiului Aiud.
Pagina modificata la: 27.01.2016
NEWSLETTER

aiud city app
App store Google play
aiudonline.ro

Cautare GoogleAcest site nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Reprezentanta Comisiei Europene în România
© Copyright 2004-2009 Primaria municipiului Aiud, Compartiment Strategii de Informatizare. Toate drepturile rezervate. Implementare si design: Indsoft. Sugestii si comentarii: informatica@aiud.ro.