poca-header

ARHIVA COMUNICATE

2016 2017 2018 2019 2020 2021


Concomitent cu deschiderea editiei a VI-a a Festivalului International de Folclor Aiud, Primaria municipiului Aiud lanseaza si conceptul “Made in Aiud”



Data publicarii

03.08.2016

Descriere

Incurajarea micilor producatori locali, prin stimularea sectoarelor cu potential de dezvoltare, este o prioritate care face parte din strategia de dezvoltare a noii conduceri a municipiului Aiud. La initiativa conducerii Primariei Municipiului Aiud, concomitent cu deschiderea editiei a VI-a a Festivalului International de Folclor Aiud, este lansat si conceptul “Made in Aiud” . Prin intermediul acestui concept, Primaria Municipiului Aiud va pune la dispozitia producatorilor din Municipiul Aiud, care au raspuns invitatiei de a se alatura acestui concept, un stand, unde vor fi prezentate si comercializate produse “Made in Aiud”. Conditiile pentru ca aceste produse sa fie prezente la stand sunt: produsele trebuie sa fie fabricate in Aiud, sa fie originale si/sau editie limitata si sa poarte logo-ul ”Made in Aiud”. Acest concept promoveaza producatorii aiudeni de produse traditionale sau alte tipuri de produse, dorindu-si recunoasterea Aiudului si a produselor sale in contextul international. Cu prilejul organizarii Festivalului International de Folclor, Primaria Municipiului Aiud lanseaza imaginea sub care se va desfasura conceptul “Made in Aiud”: o imagine inspirata si ancorata in elementele istorice reprezentative - identificata prin schita turnului Bisericii Reformate Calvine - biserica ce se regaseste in mijlocul orasului Aiud si in jurul careia se pastreaza una din cele mai vechi cetati urbane din Transilvania (sec. XIII-XVI), Cetatea Aiudului. Amprenta de sub turn scoate in evidenta autenticul si “latura personala” aplicata fiecarui produs ”Made in Aiud”, iar fonturile utilizate in logo, incadrate intre liniile orizontale si scrisul “de mana”, este utilizat pentru a transmite un aer personal si pentru a da un plus de valoare produsului autentic. Elementele de modernitate si in acelasi timp elementele traditionale si istorice se impletesc cu eleganta in conceptul lansat de Primaria Municipiului Aiud. Sunteti invitati, dragii nostri, sa veniti in sprijinul producatorilor locali, vizitand standul organizat cu ocazia Festivalului International de Folclor Aiud!



Descriere scurta

Incurajarea micilor producatori locali, prin stimularea sectoarelor cu potential de dezvoltare, este o prioritate care face parte din strategia de dezvoltare a noii conduceri a municipiului Aiud. La initiativa conducerii Primariei Municipiului Aiud, concomitent cu deschiderea editiei a VI-a a Festivalului International de Folclor Aiud, este lansat si conceptul “Made in Aiud” .

© Primăria Municipiului Aiud 2022-2023, Toate drepturile rezervate