poca-header

ARHIVA COMUNICATE

2016 2017 2018 2019 2020 2021


Anunt privind distribuirea unitatilor de compostare individuala



Data publicarii

04.11.2016

Descriere

Primaria Municipiului Aiud anunta cetatenii localitatilor componente si apartinatoare ca a inceput operatiunea de distribuire a unitatilor de compostare individuala.

           Cele 258 de unitati de compostare individuala, repartizate Unitatii Administrativ Teritoriale Municipiul Aiud in cadrul  Proiectului ,,Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Alba’’ de catre  Consiliul Judetean Alba,  au capacitatea de 280 litri  si  se distribuie gratuit.

           Schema de repartizare a unitatilor de compostare individuala, conform proiectului, este urmatoarea: Aiudul de Sus are repartizate 93 unitati de compostare, Gimbas 21 unitati de compostare, Magina 22 unitati de compostare, Pagida 6 unitati de compostare, Ciumbrud  51 unitati de compostare, Girbova de Jos 17 unitati de compostare, Girbova de Sus 10 unitati de compostare, Girbovita  5 unitati de compostare, Sincrai  28 unitati de compostare si Tifra 5 unitati de compostare.

            Persoanele interesate de obtinerea gratuita a unei unitati de compostare individuala  vor completa o cerere tip formular, care se poate ridica de la Primaria Municipiului Aiud, Compartimentul Centrul de Informatii pentru Cetateni sau de la reprezentantul localitatii componente sau apartinatoare pana la data de 07.11.2016, ora 16:00.

            Dupa data mai sus mentionata, se considera incheiata perioada de depunere a cererilor tip pentru primirea unitatilor de compostare individuala, va urma analiza si evaluarea cererilor tip, anuntarea castigatorilor si distribuirea unitatilor de compostare.



Descriere scurta

Primaria Municipiului Aiud anunta cetatenii localitatilor componente si apartinatoare ca a inceput operatiunea de distribuire a unitatilor de compostare individuala.

© Primăria Municipiului Aiud 2022-2023, Toate drepturile rezervate