poca-header

ARHIVA COMUNICATE

2016 2017 2018 2019 2020 2021


Municipiul Aiud - pe harta oraselor SMART



Data publicarii

21.12.2016

Descriere

Incepand de astazi, Aiudul s-a inscris in cursa digitalizarii informatiilor, prin lansarea aplicatiei inteligente - Aiud CityApp. Aceasta aplicatie poate fi descarcata, gratuit, pe telefoanele si tabletele inteligente care ruleaza IOS sau Android, din magazinele Google Play si App Store.

 

Avand in vedere evolutia tehnologiei cu privire la comunicare - in general si la comunicarea intre institutii si cetateni - in mod special, Aiud CityApp are rolul de a apropia si mai mult cetatenii de actul administrativ, pe de o parte, dar si de oportunitatile pe care Aiudul, ca zona turistica, le poate pune la dispozitia turistilor.

 

Astfel, Aiud CityApp functioneaza ca o carte de vizita a Municipiului Aiud, promovand, in egala masura, obiective turistice locale si zonale, posibilitati de cazare, locatii pentru servirea mesei, cafenele, date de contact ale institutiilor publice (Primarie, spital, scoli, muzee etc), posibilitate de petrecere a timpului liber etc.

 

Va invitam sa descarcati si sa utilizati aceasta aplicatie, care va fi continuu imbunatatita, pentru a aduce plusvaloare comunicarii si promovarii locale si regionale.

 

 

 

 



Descriere scurta

Incepand de astazi, Aiudul s-a inscris in cursa digitalizarii informatiilor, prin lansarea aplicatiei inteligente - Aiud CityApp. Aceasta aplicatie poate fi descarcata, gratuit, pe telefoanele si tabletele inteligente care ruleaza IOS sau Android, din magazinele Google Play si App Store

© Primăria Municipiului Aiud 2022-2023, Toate drepturile rezervate