poca-header

ARHIVA COMUNICATE

2016 2017 2018 2019 2020 2021


Rezultat selectie dosare de concurs la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de bibliotecar - Biblioteca Municipala ”Liviu Rebreanu”



Data publicarii

25.05.2017

Descriere

In urma indeplinirii procedurii de selectie a dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat de Primaria Municipiului Aiud, in data de 08.06.2017 – proba scrisa, prevazuta de art. 19 alin. (2) din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare, comisia de concurs comunica urmatorul rezultat al selectiei dosarelor de inscriere:

 

 

Nr.

Crt.

 

CANDIDAT

REZULTATUL SELECTIEI DOSARELOR DE CONCURS

MOTIVUL RESPINGERII DOSARULUI

1.

Marginean Monica Maria

ADMIS

-

2.

Istrate Carmen Diana

ADMIS

-

3.

Mardale Viorica

ADMIS

-

4.

Ferencz Andreea Ioana

ADMIS

-

5.

Oancea Maria Voica

ADMIS

-

6.

Crisan Camelia

ADMIS

-

7.

Mihalcea Mihaela

ADMIS

-

8.

Tatar Elena Cosmina

ADMIS

-

9.

Morariu Gabriela

RESPINS

- Nu este indeplinita conditia de studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul fundamental stiinte umaniste si arte: ramura de stiinta - filologie; ramura de stiinta - filosofie; ramura de stiinta -  istorie; ramura de stiinta - studii culturale.

 

                                                                              

            Candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute, pot formula contestatie, in termen de cel mult o zi lucratoare de la data afisarii rezultatului selectiei dosarelor, la sediul Primariei Municipiului Aiud, sub sanctiunea decaderii din acest drept, conform art. 31 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare, care se depune la secretarul comisiei de solutionare a contestatiilor, d-na Dancea Stinea Anamaria, consilier in cadrul Biroului Resurse Umane, Control Intern din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud.

       

        Candidatii declarati "admis", vor sustine proba scrisa in data de 08.06.2017, ora 10,00, la sediul Primariei Municipiului Aiud, sala Ion I. C. Bratianu.

 

        Candidatii sunt rugati sa se prezinte la sediul Primariei Municipiului Aiud cu 10 minute inainte de inceperea probei scrise, avand asupra lor actul de identitate.

 

        Accesul in sala de concurs se va face numai in baza actului de identitate.

 



Descriere scurta

REZULTATUL SELECTIEI DOSARELOR DE CONCURS, la concursul organizat de Primaria Municipiului Aiud, pentru ocuparea postului vacant, functie contractuala de executie de bibliotecar (S), grad profesional debutant din cadrul Bibliotecii Municipale ”Liviu Rebreanu” din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, in data de 08.06.2017 - proba scrisa

 

© Primăria Municipiului Aiud 2022-2023, Toate drepturile rezervate