poca-header

ARHIVA COMUNICATE

2016 2017 2018 2019 2020 2021


Rezultatul probei scrise la concursul organizat de Primaria Municipiului Aiud, pentru ocuparea postului vacant, functie contractuala de executie de bibliotecar - Biblioteca Municipala ”Liviu Rebreanu” Aiud



Data publicarii

08.06.2017

Descriere

Avand in vedere prevederile art. 30 alin. (3) din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare, comisia de concurs, comunica urmatorul rezultat al probei scrise:

 

 

Nr.

Crt.

 

CANDIDAT

PUNCTAJUL PROBEI SCRISE

REZULTATUL

PROBEI SCRISE

1.

Marginean Monica Maria

45

RESPINS

2.

Istrate Carmen Diana

3,5

RESPINS

3.

Mardale Viorica

42

RESPINS

4.

Ferencz Andreea Ioana

53

ADMIS

5.

Oancea Maria Voica

26,5

RESPINS

6.

Crisan Camelia

Nu s-a prezentat

RESPINS

7.

Mihalcea Mihaela

20

RESPINS

8.

Tatar Elena Cosmina

44,5

RESPINS

           

Candidatii declarati admis" vor sustine interviul in data de 12.06.2017, ora 12,00 la  sediul Primariei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Bratianu.

            Candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute, pot formula contestatie, in termen de cel mult o zi lucratoare de la data afisarii rezultatului probei scrise, la sediul Primariei Municipiului Aiud, sub sanctiunea decaderii din acest drept, conform art. 31 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare, care se depune la secretarul comisiei de solutionare a contestatiilor, d-na Dancea Stinea Anamaria Irina, consilier in cadrul Biroului Resurse Umane, Control Intern din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud.

 

 

 



Descriere scurta

Rezultatul probei scrise la concursul organizat de Primaria Municipiului Aiud, pentru ocuparea postului vacant, functie contractuala de executie de bibliotecar (S), grad profesional debutant din cadrul Bibliotecii Municipale „Liviu Rebreanu” din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud

© Primăria Municipiului Aiud 2022-2023, Toate drepturile rezervate