poca-header

ARHIVA COMUNICATE

2016 2017 2018 2019 2020 2021


Primaria Municipiului Aiud organizeaza examen de promovare in grad profesional imediat superior a personalului contractual din cadrul Directiei de Asistenta Sociala



Data publicarii

29.03.2017

Descriere

In conformitate cu prevederile H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare,

            coroborate cu prevederile Dispozitiei nr. 123/25.04.2016 emisa de Primarul Municipiului Aiud privind aprobarea Procedurii de organizare si desfasurare a examenului de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare sau intr-o functie cu un nivel de studii superior a personalului contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud, precum si din institutiile publice, fara personalitate juridica, aflate in subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud,

            PRIMARIA MUNICIPIULUI AIUD organizeaza la sediul institutiei din str. Cuza Voda, nr. 1, examen de promovare in grad profesional imediat superior a personalului contractual din cadrul Directiei de Asistenta Sociala din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, care indeplineste conditiile de promovare in grad profesional imediat superior celui detinut.

            Face obiectul examenului de promovare in grad profesional imediat superior, in functia de asistent medical, personalul contractual incadrat pe postul de asistent medical debutant la Directia  de Asistenta Sociala - Compartiment Cabinete medicale si Asistenta medicala comunitara din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud.

           

            Examenul de promovare in grad profesional imediat superior, consta in sustinerea unei probe scrise.

            Data, ora si locul organizarii probei scrise: 13.04.2017, ora 11,00 la sediul Primariei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Bratianu.

             Dosarele de inscriere ale candidatilor se pot depune pana in data de 05.04.2017, ora 18,00 la Registratura Primariei Municipiului Aiud si va contine urmatoarele documente:

            - cererea de inscriere la examenul de promovare adresata Primarului Municipiului Aiud;

            - adeverinta eliberata de Compartimentul Resurse umane privind indeplinirea conditiilor pentru participarea la examenul de promovare, respectiv din care sa rezulte sfarsitul perioadei de debut stabilite in conditiile legii - cel putin 6 luni, dar nu mai mare de un an;

            - referatul de evaluare intocmit de seful ierarhic si aprobat de Primarul Municipiului Aiud, conform art. 3 alin. (4) din Dispozitia nr. 123/25.04.2016 emisa de Primarul Municipiului Aiud, privind aprobarea Procedurii de organizare si desfasurare a examenului de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare sau intr-o functie cu un nivel de studii superior a personalului contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud, precum si din institutiile publice, fara personalitate juridica, aflate in subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud.

           

           

            In termen de cel mult o zi lucratoare de la data expirarii termenului de depunere a dosarelor, comisia de examinare verifica si selecteaza dosarele de inscriere ale candidatilor, pe baza indeplinirii conditiilor de participare la examenul de promovare in grad profesional imediat superior si propunerile din referatele de evaluare.

            Comunicarea rezultatelor selectiei dosarelor de inscriere se face prin afisare la sediul si pe pagina de internet a Primariei Municipiului Aiud, www.aiud.ro, cu mentiunea "admis" / "respins", insotita de motivul respingerii dosarului.

            Candidatii nemultumiti de rezultatul obtinut pot depune contestatie, in termen de o zi lucratoare de la data afisarii rezultatelor selectiei dosarelor.

            In termen de o zi lucratoare de la data expirarii termenului de depunere a contestatiilor, comisia de solutionare a contestatiilor va verifica indeplinirea conditiilor de participare la examenul de promovare in grad profesional imediat superior si propunerile din referatele de evaluare.

 

 

            Proba scrisa se sustine de catre candidatii ale caror dosare au fost declarate admise.

            Proba scrisa va fi notata cu un punctaj maxim de 100 de puncte, pe baza urmatoarelor criterii:

            a) cunostinte teoretice necesare functiei evaluate;

            b) abilitati de comunicare;

            c) capacitate de sinteza;

            d) complexitate, initiativa, creativitate.

            Punctajul minim de promovare este de 50 de puncte.

 

           

            Comunicarea rezultatelor examenului de promovare in grad profesional imediat superior, cu mentiunea "admis" / "respins",  se face prin afisare la sediul si pe pagina de internet a Primariei Municipiului Aiud, www.aiud.ro, in termen de doua zile lucratoare de la data sustinerii examenului.

             Candidatii nemultumiti de rezultatul obtinut pot depune contestatie in termen de o zi lucratoare de la data afisarii rezultatelor, sub sanctiunea decaderii din acest drept.

               Comisia de solutionare a contestatiilor va reevalua lucrarea  de la proba scrisa, iar rezultatele finale se afiseaza la sediul si pe pagina de internet a Primariei Municipiului Aiud, www.aiud.ro, in doua zile lucratoare de la data expirarii termenului de depunere a contestatiei.

 

 

BIBLIOGRAFIA

pentru examenul de promovare in grad profesional imediat superior a personalului contractual din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, Compartiment Cabinete medicale si Asistenta medicala comunitara din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud

 

 

Asistent medical

 

                 1) Legea nr. 477/2004 privind Codul de conduita a personalului contractual din autoritatile si institutiile publice;

                 2) Ordinul Ministrului Sanatatii nr. 1563/2008 pentru aprobarea listei alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor si a principiilor care stau la baza unei alimentatii sanatoase pentru copii si adolescenti;

                 3) Ordinul comun al MECTS/MS nr. 5298/1668/2011 pentru aprobarea Metodologiei privind examinarea starii de sanatate a prescolarilor si elevilor din unitatile de invatamant de stat si particulare autorizate/acreditate, privind acordarea asistentei medicale gratuite si pentru promovarea unui stil de viata sanatos, cu modificarile si completarile ulterioare: Cap. I, Cap. II, Cap. III, Cap. IV, Cap. V si punctul II Atributiile asistentului medical;

                  4) Ordinul Ministrului Sanatatii nr. 1955/1995 pentru aprobarea Normelor de igiena privind unitatile pentru ocrotirea, educarea si instruirea copiilor si tinerilor, cu modificarile si completarile ulterioare;

      5) Hotararea Adunarii Generale Nationale a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania nr. 2 din 9 iulie 2009 privind adoptarea Codului de etica si deontologie al asistentului medical generalist, al moasei si al asistentului medical din Romania.

 

 

 



Descriere scurta

Primaria Municipiului Aiud organizeaza la sediul institutiei din str. Cuza Voda, nr. 1, examen de promovare in grad profesional imediat superior a personalului contractual din cadrul Directiei de Asistenta Sociala din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, care indeplineste conditiile de promovare in grad profesional imediat superior celui detinut.

© Primăria Municipiului Aiud 2022-2023, Toate drepturile rezervate