poca-header

ARHIVA COMUNICATE

2016 2017 2018 2019 2020 2021


Rezultatul selectiei dosarelor la concursul organizat in vederea ocuparii pe durata nedeterminata a functiilor contractuale de executie vacante de muncitor - Birou Sera, Zone verzi



Data publicarii

16.05.2018

Descriere

Avand in vedere prevederile art.15 lit. a),art.20 din  Hotararea Guvernului nr. 286/2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice ,cu modificarile si completarile ulterioare, comisia de concurs comunica urmatoarele rezultate ale selectiei dosarelor de concurs:

 

     Pentru postul de muncitor calificat, treapta profesionala II                                                                                                                     

Nr.

Crt.

Numele si prenumele candidatului

Rezultatul selectiei dosarelor

Admis/respins

Motivul respingerii dosarului

1.

Fantana Cornel-Danut

Admis

-

2.

Lukacs –Szikra Gheorghe

Admis

-

3.

Man Maria-Florentina

Admis

-

4.

Pitiriciu Gheorghe

Admis

-

5.

Tokacs Ioan

Admis

-

 

 

      Candidatii nemultumiti ,pot depune contestatie, in termen de cel mult o zi lucratoare de la data afisarii rezultatului privind selectia dosarelor la sediul Serviciului Public de Interes Local Administratia Patrimoniului Local Aiud, sub sanctiunea decaderii din acest drept.

       Candidatii declarati "admisi" se vor prezenta cu 10 minute inainte de inceperea probei scrise cu B.I./C.I. la sediul Serviciului Public de Interes Local Administratia Patrimoniului Local Aiud.

       Accesul in sala de concurs se va face numai pe baza actului de identitate.



Descriere scurta

REZULTATUL SELECTIEI DOSARELOR DE CONCURS la concursul  din data  de 22.05.2018  in vederea  ocuparii pe durata nedeterminata a  functiilor contractuale de executie vacante de muncitor calificat  ,treapta profesionala II  si de muncitor calificat ,treapta profesionala III, in cadrul Biroului Sera, Zone verzi .

© Primăria Municipiului Aiud 2022-2023, Toate drepturile rezervate