poca-header

ARHIVA COMUNICATE

2016 2017 2018 2019 2020 2021


Rezultatul probei scrise la concursul organizat de Primaria Municipiului Aiud pentru ocuparea postului vacant, functie contractuala de executie de referent, din cadrul Biroului Administratia Pietei



Data publicarii

02.11.2020

Descriere

Avand in vedere prevederile art. 30 alin. (3) din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare, comisia de concurs, comunica urmatorul rezultat al probei scrise:

- pentru functia contractuala de executie de referent, treapta profesionala IA din cadrul Biroului Administratia Pietei din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud:

 

 

 

Nr.

Crt.

 

NUMELE SI PRENUMELE CANDIDATILOR

 

PUNCTAJUL

PROBEI SCRISE

 

REZULTATUL

PROBEI SCRISE

 

 

 

1.

 

BRAD – ALOMAN FAUSTINA

 

31

 

RESPINS

 

 

 

2.

 

PETRIDEAN ELISABETA

92

 

ADMIS

 

 

 

3.

 

POPA CAMELIA GINA

55

 

ADMIS

 

 

 

4.

 

CRISTEA DANIELA

17

 

RESPINS

 

 

 

5.

 

GHIOGHIU IOANA

 

18

 

RESPINS

 

 

 

6.

 

MOLDOVAN LILIANA ELENA

 

74

 

ADMIS

 

 

 

7.

 

TIUTIU LAURA

 

41

 

RESPINS

 

 

 

8.

CIMPEAN GABRIELA CARMEN

 

2

 

RESPINS

 

 

 

9.

 

ZENG ELENA GABRIELA

 

1

 

RESPINS

 

 

 

10.

GRAD CLAUDIA PARASCHIVA

 

27

 

RESPINS

 

 

 

11.

 

GREU ANA VALENTINA

 

30

 

RESPINS

 

 

 

12.

 

FARKAS ANNA SZERENA

 

29

 

RESPINS

 

 

       

Candidatii declarati “admis" vor sustine interviul in data de 05.11.2020, ora 09:00 la  sediul Primariei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Bratianu.

 

    Candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute, pot formula contestatie, in termen de cel mult o zi lucratoare de la data afisarii rezultatului probei scrise, la sediul Primariei Municipiului Aiud, sub sanctiunea decaderii din acest drept, conform art. 31 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare, care se depune la secretarul comisiei de solutionare a contestatiilor, d-na Dancea Stinea Anamaria, consilier in cadrul Biroului Resurse Umane, Control Intern din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud.

 

 



Descriere scurta

Rezultatul probei scrise la concursul organizat de Primaria Municipiului Aiud, pentru ocuparea postului vacant, functie contractuala de executie de referent, treapta profesionala IA din cadrul Biroului Administratia Pietei din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, in data de 02.11.2020 - proba scrisa

© Primăria Municipiului Aiud 2022-2023, Toate drepturile rezervate